5/12/08

ΟΛΟΙ-ΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 11π.μ. ΣΤΟ Π. ΑΡΕΩΣ




ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ

ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ!

Στις 10 του Δεκέμβρη απεργούμε και διαδηλώνουμε όλοι και όλες στην συγκέντρωση των συνδικάτων. Σε ένα μεγάλο απεργιακό ποτάμι ενάντια στην κυβέρνηση, τους τραπεζίτες και όλο των συρφετό των golden boys που θέλουν να φορτώσουν τα βάρη της κρίσης τους στις πλάτες μας.

Η επιτυχία της απεργίας στις 10 Δεκέμβρη θα δώσει ώθηση για την συνέχεια και την κλιμάκωσή των αγώνων που ήδη υπάρχουν και θα βοηθήσει να ξεδιπλωθούν οι μάχες και σε άλλους χώρους. Αυτός είναι και ο δρόμος για να συνεχίσουμε. Με την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, τον συντονισμό των χώρων που δίνουν τις μάχες, την αλληλεγγύη ανάμεσα στους εργαζόμενους. Αυτά τα σημάδια έχουν αρχίσει ήδη να υπάρχουν και η απεργία στις 10 Δεκέμβρη θα τα ενισχύσει ακόμη περισσότερο σε ένα απεργιακό κύμα που θα σαρώσει την κυβέρνηση και τους εργοδότες.


Ο Καραμανλής και η κυβέρνησή του, κάνουν ότι μπορούν για να σώσουν αυτούς που δημιουργούν την κρίση, δίνοντας 28 δις στους τραπεζίτες. Η απάντηση είναι: ούτε ένα ευρώ στα κοράκια της αγοράς, αντίθετα, κρατικοποίηση των τραπεζών χωρίς αποζημίωση. Έτσι θα βρεθούν τα χρήματα για να πάρουμε αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις, για την Υγεία, την Παιδεία και τα ασφαλιστικά ταμεία.
Ο εργατικός έλεγχος στην οικονομία και σε ολόκληρη την κοινωνία είναι ο τρόπος για να τελειώσουμε με τις κρίσεις και τον καπιταλισμό μια και καλή!

Οι Μαθητές-AntiCapitalista οργανώνουμε το μαθητικό κατέβασμα για την επιτυχία της απεργίας στις 10 Δεκέμβρη. Ελάτε μαζί μας να ξεσηκώσουμε τα σχολεία και να βρεθούμε με πανό στην απεργιακή συγκέντρωση των συνδικάτων. Ελάτε να στηρίξουμε, να ενισχύσουμε και να συντονίσουμε τους αγώνες που ξεσπάνε, σε ένα μεγάλο νικηφόρο πανεργατικό-πανεκπαιδευτικό κίνημα! Για να δυναμώσουμε την αντικαπιταλιστική αριστερά της σύγκρουσης και της ανατροπής!

Προσυγκέντρωση των Μαθητών-AntiCapitalista στο Μουσείο στις 10 π.μ.