23/8/08

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ


Στις 6 του Σεπτέμβρη, στα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης θα διαδηλώσουμε όλοι μαζί σε ένα τεράστιο αντικυβερνητικό συλλαλητήριο. Την ώρα που ο Καραμανλής θα μιλάει στην ελίτ του <<επιχειρηματικού κόσμου>>, στους κάθε μιζαδόρους και κερδοσκόπους, οι εργαζόμενοι και η νεολαία θα διαδηλώνουμε έξω από τον χώρο των εγκαινίων. Σε ένα συλλαλητήριο που θα είναι η συνέχεια των μεγάλων πανεργατικών απεργιών της άνοιξης για το ασφαλιστικο.

Η αποτυχία του καπιταλισμού είναι ολοφάνερη. Σε όλο τον κόσμο η κρίση χτυπάει κόκκινο. Οι ρυθμοί ανάπτυξης πέφτουν, ο πληθωρισμός εκτοξεύεται και όλοι μιλάνε για την εμφάνιση ξανά του στασιμοπληθωρισμού. Αυτήν τους την κρίση τα αφεντικά και οι κυβερνήσεις, θέλουν να τις φορτώσουν στις δικές μας πλάτες.

Ένα μεγάλο συλλαλητήριο στη ΔΕΘ, εναντια στα αφεντικά και την κυβέρνηση, θα δώσει φτερά και ώθηση στους αγώνες των εργαζόμενων και της νεολαίας. Ήδη οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία και στα σχολεία έχουν πάρει αποφάσεις για απεργιακές κινητοποιήσεις τον Σεπτέμβριο. Το ίδιο και οι φοιτητές και οι Πανεπιστημιακοί. Επίσης, οι μαθητές πρέπει να δώσουμε τη μαχη ενάντια στην κυβερνηση που δίνει λεφτά στον στρατό και όχι στην Παιδεία!

Γι' αυτό χρειάζεται πανεργατικός ξεσηκωμός!

Η Εργατική Αλληλεγγύη οργανώνει σε κάθε χώρο δουλείας και σε κάθε γειτονιά την μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο στα εγκαίνια της Έκθεσης. Για να ακουστεί δυνατά η φωνή των από τα κάτω στην κρίση και στην παράλυση του πολιτικού συστήματος. Για να φωνάξουμε ότι είναι ώρα να φύγει η κυβέρνηση και να βάλουμε οι εργαζόμενοι την δική μας σφραγίδα στην νέα Μεταπολίτευση που διαμορφώνεται. Έλα μαζί μας στην πάλη για την αντικαπιταλιστική προοπτική.

ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 6μμ

Δήλωσε συμμετοχή στα πούλμαν για τη ΔΕΘ!
τηλ. 2105241001, 2105221509

www.sek-ist.gr