26/8/09

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΔΕΘ


Σάββατο 5 Σεπτέμβρη Θεσσαλονίκη
Άγαλμα Βενιζέλου 6μμ


Κάτω η Κυβέρνηση της ανεργίας και του ρατσισμού

Δυναμώνουμε τους αγώνες, βαδίζουμε με την Αντικαπιταλιστική Αριστερά


Η Κυβέρνηση Καραμανλή, παρόλο που βγήκε ηττημένη από τις Ευρωεκλογές, προσπαθεί να κρατηθεί στην εξουσία και συνεχίζει τις χειρότερες επιθέσεις σε βάρος των εργαζομένων και της νεολαίας. Γι' άλλη μια χρονιά χιλιάδες μαθητές βρήκαν κλειστές της πόρτες της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης εξαιτίας της βάσης του 10. Ενώ η οικονομική κρίση αγριεύει και η ανεργία θερίζει, οι υπουργοί του Καραμανλή κάνουν πλάτες στους καπιταλιστές σε όλα τα μέτωπα.

Δολοφονίες μαθητών, μεταναστών, ρατσιστικές επιθέσεις, ανεργία, φτώχεια, συμμετοχή στους πολέμους των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, σκάνδαλα, καταστροφή του περιβάλλοντος... Γι' αυτά και άλλα πολλά είναι ένοχη η Κυβέρνηση της ΝΔ.

Η ανατροπή της κυβέρνησης ήταν και παραμένει αίτημα της εξέγερσης του Δεκέμβρη, τότε που ξεσηκώθηκε η νεολαία με τους εργαζόμενους στο πλευρό της. Δεν έχουμε αυταπάτες ότι μια κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα ήταν διαφορετική. Θέλουμε η πτώση της ΝΔ να σημάνει το τέλος της πολιτικής που στηρίζει τουσ καπιταλιστές.
Γι' αυτό, η ελπίδα μας είναι οι αγώνες και η αντικαπιταλιστική αριστερά. Η δύναμη μας είναι οι απεργίες, οι καταλήψεις, η συλλογική δράση της εργατικής τάξης και της νεολαίας. Θέλουμε μια Αριστερά που να οργανώνει, να στηρίζει και να αξιοποιεί αυτούς τους αγώνες και τα κινήματα.
Ελάτε με τους Μαθητές Anticapitalista να οργνώσουμε όλες τις μάχες ενάντια στην κυβέρνηση και το σύστημα της ανεργίας, του ρατσισμού και του πολέμου!

Δηλώστε συμμετοχή στα πούλμαν τηλ. 6947742771, 6975730498, 2105222213